AANPAK & PRAKTIJK

MENS & ORGANISATIE

Inspirezzo begeleidt de verbetering van kwaliteit door te werken aan een sterke samenwerking  en aan leiderschap in teams , in organisaties en in een netwerk van organisaties.

Mens & Organisatie
MBO College Noord en Westpoort

Een tweejarig begeleidingstraject rond de introductie en ontwikkeling van Resultaatverantwoordlijke teams (RVO’s),  inclusief de bijbehorende opdracht om een teamjaarplan te maken per team.

Ga naar case
Mens & Organisatie
Stichting Westelijke Tuinsteden

De Toekomst van Stichting Westelijke Tuinsteden: het maken van een Strategisch Beleidsplan.

Ga naar case
EVENTS

Events organiseren wij als een moment in een proces. Onze aanpak is multimediaal en activeert voor het vervolg. Wij bieden veel ruimte voor eigen inbreng en leerprocessen van de deelnemers. Theater- en televisieconcepten inspireren ons en verwerken wij in de werkvormen.

Events
Samenwerkingsverband Unita

Organisatie van de jaarlijkse bijeenkomst van alle partners rond zorg voor leerlingen in de Gooi- en Vechtstreek: SWV, Zorginstellingen, 8 gemeenten en alle basisscholen.

Ga naar case
Events
Zorginstelling Zuidwester

Advies en organisatie van traject rond introductie en ontwikkeling van Persoonlijk Leiderschap binnen Zelfverantwoordelijke Teams.

Ga naar case
OVERIGE PROJECTEN

Nationale en regionale campagnes & programma’s.

Overige projecten
Campagne Rotterdam

Ontwerp en uitvoering van imagocampagne ‘Beste leraren’ met als doel het zoveel mogelijk verstrekken van lerarenbeurzen, werven van deelnemers voor professionaliseringstraject ‘De Broedplaats’ maar vooral het versterken van de trots van leraren in Rotterdam op hun vak.

Ga naar case
Overige projecten
TEDxAmsterdamEducation

Organisatie jaarlijkse nationale TEDx-event voor het onderwijs.

Ga naar case
Overige projecten
Leraar in de zon

Op initiatief van De Rode Loper, Klassewerk, Leraren met Lef met steun van de gemeente Den Haag, voert de stad Den Haag een campagne gericht op erkenning van het belang van de leraar voor de toekomst van de stad.

Ga naar case