De Groeischool

Vorig jaar is het boek de Groeischool uitgekomen. In dit boek wordt beschreven hoe een Growth Mindset op school gebruikt kan worden. De theorie wordt uitgelegd aan de hand van voorbeelden in de praktijk.

Maar hoe kan je de praktijk beter schetsen dan met elkaar in gesprek te gaan. Dat organiseren wij door middel van de Snelcursus de Groeischool. De eerste editie heeft plaatsgevonden in het Maastheater in Rotterdam. Vijf sprekers hebben vertelt over good practices en tips, over leerlingen fouten laten maken, toetsen, de wetenschap achter Growth Mindset en praktische tips.

We zijn nu bezig met het organiseren van een tweede editie in Amsterdam op 3 april. Deze zal plaatsenvinden bij Spring High, een school die alles een beetje anders aan pakt. Zij kunnen dus mooi uitleggen hoe formatief toetsen wordt aangepakt, daarnaast zal het wederom gaan over de groeischool in de praktijk, een leerling zal vertellen hoe hij zijn leraren Growth Mindset heeft geleerd en er zal meer verteld worden over het idee achter Growth Mindset.

Naar de website van De Groeischool
Nieuwe (mede-)eigenaar Inspirezzo
Ons bedrijf Inspirezzo is op zoek naar een nieuwe partner Wij willen jou als energieke,...
Lees nieuwsbericht
Interview Ton de Langen: Bij Cool denken ze graag met je mee
Na afloop van de conferentie 'Ík maka veschil voor ons' van PPO-NK heeft Ton een...
Lees nieuwsbericht
Geweldige actie Stichting Westelijke Tuinsteden: 16 scholen één week dicht
16 Amsterdamse scholen sluiten een week om te werken aan de problemen die het structurele...
Lees nieuwsbericht
WIL JE WETEN WAT WIJ VOOR JOUW ORGANISATIE KUNNEN BETEKENEN?
Neem contact met ons op!