De Groeischool

Vorig jaar is het boek de Groeischool uitgekomen. In dit boek wordt beschreven hoe een Growth Mindset op school gebruikt kan worden. De theorie wordt uitgelegd aan de hand van voorbeelden in de praktijk.

Maar hoe kan je de praktijk beter schetsen dan met elkaar in gesprek te gaan. Dat organiseren wij door middel van de Snelcursus de Groeischool. De eerste editie heeft plaatsgevonden in het Maastheater in Rotterdam. Vijf sprekers hebben vertelt over good practices en tips, over leerlingen fouten laten maken, toetsen, de wetenschap achter Growth Mindset en praktische tips.

We zijn nu bezig met het organiseren van een tweede editie in Amsterdam op 3 april. Deze zal plaatsenvinden bij Spring High, een school die alles een beetje anders aan pakt. Zij kunnen dus mooi uitleggen hoe formatief toetsen wordt aangepakt, daarnaast zal het wederom gaan over de groeischool in de praktijk, een leerling zal vertellen hoe hij zijn leraren Growth Mindset heeft geleerd en er zal meer verteld worden over het idee achter Growth Mindset.

Naar de website van De Groeischool
Make-A-Wish
Make-A-Wish, het goede doel dat de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult. Make-A-Wish...
Lees nieuwsbericht
Unita
Nadat wij vorig jaar met succes een inspiratiedag voor Samenwerkingsverband Unita hebben georganiseerd, hebben wij...
Lees nieuwsbericht
De Groeischool
Vorig jaar is het boek de Groeischool uitgekomen. In dit boek wordt beschreven hoe een...
Lees nieuwsbericht
WIL JE WETEN WAT WIJ VOOR JOUW ORGANISATIE KUNNEN BETEKENEN?
Neem contact met ons op!