Groot enthousiasme over training leidende leraren

24 april 2019

ervaren en doorvoeld wat het van hen vraagt om, naast hun puur lesgevende taak, meer leiderschap te ontwikkelen. De training heeft hen geconfronteerd met hun eigen beelden en overtuigingen. Ze hebben meer inzicht gekregen in hun eigen functioneren, in hoe mensen in elkaar zitten en hoe de organisatie binnen hun school werkt. In drie bijeenkomsten heeft de begeesterde Ferd van den Eerenbeemt een flinke boost gegeven aan de deelnemende leraren. Deze leraren nemen nu met meer zelfvertrouwen en deskundigheid het voortouw in allerlei veranderprocessen binnen de school.

Ik ga meer vragen aan mijzelf stellen. Ik wil bewust worden van mijn eigen rol in het team en hoe ik daar tegen aankijk. Wie ben ik in de organisatie en wat wil ik?

Ik zie nu hoe interessant weerstand is en ben nieuwsgierig om die te begrijpen

© Copyright 2020 - Inspirezzo - Alle rechten voorbehouden