Onze missie luidt: “Wij inspireren professionals en organisaties om het beste uit zichzelf te halen”. Dat passen wij consequent toe en noemen ons een bureau voor organisatieontwikkeling van onderop: wij geloven dat professionaliseren het meeste oplevert als het plaatsvindt in teamverband en vanuit de werkplek.

Voor mens en organisatie is niets optimaler dan dat mensen met plezier naar hun werk gaan, dan geven ze het beste van zichzelf. Maar er is vaak iets aan de hand wat dit verstoort. Het werk is minder interessant, de werkprocessen verlopen stroef, de onderlinge verhoudingen kunnen beter en/of te weinig mensen nemen de verantwoordelijkheid om er wat aan te doen. Inspirezzo helpt de inspiratiebronnen in de organisatie aan te boren waardoor de aanwezige kracht en energie zo goed mogelijk benut wordt. We begeleiden de ontwikkelprocessen van mens en organisatie vanuit kennis over de inhoud en oog voor het proces.

Wij rusten de organisatie toe en nemen nooit over om afhankelijkheid van externen te voorkomen.

De laatste jaren worden we steeds meer gevraagd om voor het onderwijs grote bijeenkomsten te organiseren en te begeleiden. Ook hier, zowel door de vorm als de inhoud helpen we de organisatie(s) de aanwezige kracht en energie optimaal te benutten. Met inspirerende vormen van interactie en presentatie met inzet multimedia, creëren we met de bezoekers bijeenkomsten van 50 – 700 pp tot een succesvol event.