Onze missie en visie

Onze missie luidt: “Wij inspireren professionals en organisaties om het beste uit zichzelf te halen”. Dat passen wij consequent toe en noemen ons een bureau voor organisatieontwikkeling van onderop: wij geloven dat professionaliseren het meeste oplevert als het plaatsvindt in teamverband en vanuit de werkplek.

Voor mens en organisatie is niets optimaler dan dat mensen met plezier naar hun werk gaan, dan geven ze het beste van zichzelf. Maar er is vaak iets aan de hand wat dit verstoort. Het werk is minder interessant, de werkprocessen verlopen stroef, de onderlinge verhoudingen kunnen beter en/of te weinig mensen nemen de verantwoordelijkheid om er wat aan te doen. Inspirezzo helpt de inspiratiebronnen in de organisatie aan te boren waardoor de aanwezige kracht en energie zo goed mogelijk benut wordt. We begeleiden de ontwikkelprocessen van mens en organisatie vanuit kennis over de inhoud en oog voor het proces.

‘OMDAT MENSEN IN ORGANISATIE VEEL MEER VERSCHIL KUNNEN MAKEN.’

Wij rusten de organisatie toe en nemen nooit over om afhankelijkheid van externen te voorkomen.

De laatste jaren worden we steeds meer gevraagd om voor het onderwijs grote bijeenkomsten te organiseren en te begeleiden. Ook hier, zowel door de vorm als de inhoud helpen we de organisatie(s) de aanwezige kracht en energie optimaal te benutten. Met inspirerende vormen van interactie en presentatie met inzet multimedia, creëren we met de bezoekers bijeenkomsten van 50 – 700 pp tot een succesvol event.

Ferd van den Eerenbeemt

Ferd is in 1960 in Maastricht geboren, heeft culturele antropologie in Leiden gestudeerd en is, na ontwikkelingswerk in Latijns Amerika, 10 jaar werkzaam geweest bij de gemeente Den Haag.

Lees meer over Ferd
Ton de Langen

Ton de Langen (1954), geboren Rotterdammer, studeerde in Leiden Algemene Taalwetenschap en Marketing Communicatie.

Lees meer over Ton
Arlan de With

Arlan de With (1996) is een International Business and Management Student aan de Hogeschool van Utrecht met een achtergrond in democratisch onderwijs.

Lees meer over Arlan
Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg (1976, Helmond) begon in 1994 zijn studie zang aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Naast zijn werk als muzikant is hij na zijn studie aan de PABO als leerkracht in het Primair Onderwijs werkzaam geweest.

Lees meer over Jeroen
Minke Marsiglia

Minke Marsiglia (1987, Alkmaar) is na haar studie Sociaal Pedagogisch Werk vijf jaar werkzaam geweest in de zorg. Na deze jaren voelde zij dat er meer uitdaging te halen was in het creëren en organiseren.

Lees meer over Minke
WIL JE WETEN WAT WIJ VOOR JOUW ORGANISATIE KUNNEN BETEKENEN?
Neem contact met ons op!