Inspirezzo en TEDxAmsterdamEducation

Posted by | November 10, 2016 | Nieuws | No Comments

Wij gaan TEDxAmsterdamED het komende jaar ondersteunen waarbij Ferd van den Eerenbeemt de rol van managing director vervult. TEDxAmsterdamED is het ultieme platform voor het verspreiden van nieuwe ideeën en visies op het gebied van educatie en leren. Ze zetten zich in als katalysator, incubator, trendsetter en bron van inspiratie voor het innoveren van de toekomst van educatie. Met als doel om Nederland binnen 5 jaar tot een gidsland in het onderwijs neer te zetten. 

Naast het traditionele veld van educatie (basis- en middelbare scholen, beroepsonderwijs, hogescholen en universiteiten) focust TEDxAmsterdamED zich op alle stakeholders (bedrijven, overheden, Ngo’s en culturele instellingen) die nieuwe mogelijkheden bieden voor het samenbrengen van educatie en levenslang leren.

Het TEDxAmsterdamEducation podium is de perfecte plek geworden om ideeën te delen, te inspireren en te mobiliseren. Ze brengen een diverse groep mensen samen die invloed en/of een passie hebben voor het verkennen van nieuwe mogelijkheden voor educatie, leren en ontwikkelen. Ze linken hun waardevolle gemeenschap aan geweldige ideeën.

Kijk voor meer informatie op de website van TEDxAmsterdamEducation.