Tweedaagse training ‘Delen van leiderschap’

We willen dat kinderen zich ontwikkelen tot sterke en gelukkige persoonlijkheden, toegerust met kennis, vaardigheden en zelfinzicht om een eigen weg te gaan.  Dat gaat niet vanzelf, dat moet in scholen georganiseerd worden samen met kinderen, ouders en vele andere partners.

Leraren en hun leidinggevenden geven leiding aan dit proces. Zij zorgen dat er dag in dag uit omstandigheden zijn om dit mogelijk te maken. Dat vraagt veel van henzelf en veel van hun onderlinge samenwerking. Want leiding geven aan een school doe je samen. En toch zijn opleidingen, trainingen en cursussen voor leidinggevende en leraren los van elkaar georganiseerd. Als of er twee systemen zijn die niet met elkaar verbonden zijn. Daar gaan we wat aan doen!

Wij organiseren namens Leraren met Lef een tweedaagse training onder leiding van:

  • Marcel van Herpen (Nivoz, het Kind)
  • Marco Snoek (HvA, UvA)
  • Ferd van den Eerenbeemt (Inspirezzo)

Meer informatie over het programma en de kosten is hier te vinden.

Deze trainingen staan gepland op 23 en 24 september, 30 september en 1 oktober en op 18 en 19 november. Aanmeldingen kan niet meer omdat alle drie de trainingen al vol zitten. Heb je toch interesse? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar iris@inspirezzo.nl. Wanneer er een volgende training gegeven wordt, laten we je het weten.