UPDATE VACATURE: PROJECTMANAGER – gesloten

VACATURE: PROJECTMANAGER
Minimaal 32 uur per week. Start in overleg

Over Inspirezzo
Wij zijn een adviesbureau voor onderwijsontwikkeling van onderop. Onze missie luidt: “Wij inspireren (onderwijs)professionals en scholen om het beste uit zichzelf te halen”. Dat passen wij consequent toe en wij geloven dat professionaliseren het meeste oplevert als het plaatsvindt in teamverband en vanuit de werkplek. We faciliteren dit door het organiseren van grote onderwijs-events, campagnes en trainingen. De laatste tijd zijn we hard aan het groeien. Dat betekent op korte termijn veel extra werk.

Functieprofiel
Onze groei vergt van jou snel inwerken, snel zelfstandig kunnen zijn en goed kunnen communiceren met onze senior adviseurs en je andere collega’s. Als projectmanager bij Inspirezzo ben je een gedreven organisator, enthousiast en heb je een passie voor onderwijs(ontwikkeling). Je bent een zelfstandige aanpakker die ook onder druk een paar ballen in de lucht kan houden. Je kan je goed verbinden met de klant, kan snel schakelen en denkt in oplossingen. We vragen aan de ene kant een houding van ‘doen wat nodig is’ maar proberen aan de andere kant ook vooral werk naar jou te schuiven dat bij je past. Dat gaan we samen ontdekken. We zijn een kleine club (7 personen) en we verwachten dat je je openstelt om een Inspirezzo-trots te ontwikkelen. We doen veel in tweetallen, maar events doen we vaak met zijn allen, juist om dat gevoel van gezamenlijkheid te voeden.

Inhoud
– Je bent als projectmanager verantwoordelijk voor een aantal projecten die jij moet aansturen. Jij houdt de klant blij, zorgt dat het project inhoudelijk goed loopt, bewaakt de voortgang van het proces, stelt iedereen op de hoogte en zet je collega’s op het goede moment in.
– Je houdt je bezig met het opstellen van projectprogramma’s, offertes, actieplannen en draaiboeken.
– Je speelt een proactieve rol bij de ontwikkeling en uitvoering van onze events, campagnes en trainingen.
– Je blijft goed op de hoogte van onderwijsontwikkelingen.
– Je krijg een omzettarget. Dat wil zeggen dat jij geacht wordt een bepaald bedrag per maand om te zetten. Wij helpen je om het werk te krijgen dat daarvoor nodig is maar als je te weinig omzet, dan ga je uitzoeken wat je kan doen om meer werk binnen te halen. De targets zijn in vergelijking met andere bedrijven beperkt. We zijn geen hard commercieel bedrijf. We hechten erg aan het bereiken van onze maatschappelijke doelen en aan een manier van werken die leuk blijft. We moeten tegelijkertijd zorgen voor een stevig en gezond bedrijf.

Competenties
– Klantgerichtheid
– Organiseren
– Communicatief
– Innovatief
– Professioneel
– Flexibel

Functie-eisen
– Afgeronde HBO of WO opleiding
– 2-5 jaar werkervaring

Locatie Inspirezzo
Ramstraat 27, Utrecht

Enthousiast? Stuur je CV naar: iris@inspirezzo.nl en nicklee@inspirezzo.nl