Ferd van den Eerenbeemt

Ferd is in 1960 in Maastricht geboren, heeft culturele antropologie in Leiden gestudeerd en is, na ontwikkelingswerk in Latijns Amerika, 10 jaar werkzaam geweest bij de gemeente Den Haag. Daar heeft hij organisatieveranderings- processen, visietrajecten geleid en trainingen en cursussen ontwikkeld. Vanaf 2001 tot 2005 is hij managingpartner van De InformatieWerkPlaats geweest, een innovatief bedrijf op het gebied van maatschappelijke internettoepassingen. In 2004 is hij gestart met Inspirezzo, een compact bureau voor organisatieontwikkeling. Ferd heeft in de loop van zijn leven heel verschillende activiteiten ondernomen: van ontwikkelingshulp tot theater, van bestuurswerk tot debatleider, van het oprichten van nieuwe bedrijven tot het organiseren van inspiratiereizen. Hij heeft gepubliceerd over diverse onderwerpen. Ferd sluit goed aan op verschillende omgevingen en culturen. Zijn werkstijl is enthousiasmerend, leidt tot verrassing en nieuwe energie. Tevens is Ferd gecertificeerd Level 1 trainer Deep Democracy.

Ton de Langen

Ton de Langen (1954), geboren Rotterdammer, studeerde in Leiden Algemene Taalwetenschap en Marketing Communicatie. Deed internationaal werk in strategie- en innovatiemarketing in de ICT-sector. In een daarop volgende loopbaanfase was hij marketing manager en fondsenwerver in de Rotterdamse theatersector. Vanaf 2003 werkte hij drie jaar als docent Nederlands en coördinator onderwijsvernieuwing in het Voortgezet Onderwijs. In 2006 is hij geleidelijk overgestapt naar Inspirezzo. Zijn kernkwaliteit is het inspireren en verbinden van mensen in verschillende organisaties vanuit gemeenschappelijke interesses en doelen.

Arlan de With

Arlan de With (1996) is een International Business and Management Student aan de Hogeschool van Utrecht met een achtergrond in democratisch onderwijs. Als kind heeft hij op een Iederwijs school gezeten en daar enorm veel van opgestoken. In 2018 is hij stage komen lopen bij Inspirezzo om mee te werken aan verschillende project, in het specifiek TEDxAmsterdamED. Sindsdien heeft hij een half jaar in Finland gewoond en gestudeerd en is hij daarna teruggekomen bij Inspirezzo. Arlan is een vrolijke maar eigenwijze doe-het-zelver die graag in het diepe gegooid wordt, om zo zelf een route uit te stippelen, en hiervan te leren. Zijn geheime hobby is boomklimmen en hij wordt enthousiast van live muziek. Ondanks dat hij nog geen jaren ervaring heeft in de sector, geeft organisatieontwikkeling en (onderwijs-)vernieuwing hem impuls en drive.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg (1976, Helmond) begon in 1994 zijn studie zang aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Naast zijn werk als muzikant is hij na zijn studie aan de PABO als leerkracht in het Primair Onderwijs werkzaam geweest. In 2005 kwam hij in het Voortgezet Onderwijs terecht. Hij was daar o.a. mentor en doceerde door de jaren heen verschillende vakken. In 2008 werd hij uitgeroepen tot ‘Leraar van het jaar’. In 2010 studeerde hij af als eerstegraads ‘Docent Muziek’, aan het Koninklijk Conservatorium. Als ‘Coördinator Talentlijn’ ontwikkelde Jeroen een visie op het gebied van talentgericht, adaptief, competentiegericht en gepersonaliseerd onderwijs. Toen zijn passie een missie werd, richtte hij in 2014 zijn eigen bedrijf op ‘onderwijsRevolutie en –innovatie. Hij weet als ervaringsdeskundige wat er op de werkvloer speelt. Hij is als trainer, coach en bestuurslid van Leraren met Lef nauw betrokken bij Inspirezzo, waar zijn positivisme, enthousiasme, humor en creativiteit niet onopgemerkt blijven.

Neem contact op

Minke Marsiglia

Minke Marsiglia (1987, Alkmaar) is na haar studie Sociaal Pedagogisch Werk vijf jaar werkzaam geweest in de zorg. Na deze jaren voelde zij dat er meer uitdaging te halen was in het creëren en organiseren. De opleiding Vrijetijdsmanagement was een logische vervolg stap. Na haar afstuderen is zij direct als freelance producent aan de slag gegaan. Zo was zij in de zomermaanden werkzaam voor verschillende festivals waaronder Amsterdam Woods festival, theaterfestival De Parade en Magneet festival, waarbij zij verantwoordelijk was voor de gehele productie en een deel van de creatieve programmering voor haar rekening nam. Tijdens de winter was zij te vinden in het theater waarbij zij als tourmanager, locatiemanager of producent werkte en daarnaast regelmatig op een welverdiende reis naar de zon ging. Minke zal zich binnen Inspirezzo voornamelijk bezig houden met de organisatie van onze verschillende EDU Events.

Neem contact op
WIL JE WETEN WAT WIJ VOOR JOUW ORGANISATIE KUNNEN BETEKENEN?
Neem contact met ons op!